Unge Coaching

Jeg coacher dig, der godt kunne bruge hjælp til at få løst de udfordringer, der forhindrer dig i at leve det ungdomsliv, du drømmer om.

 

Det kan være at du:

 

  • har for mange tanker i hovedet og uro i kroppen
  • ikke tror på dig selv
  • er bange for at fejle
  • bekymrer dig for meget
  • har brug for hjælp til at komme fri af dine indre blokeringer
Noter til jobbet

”Havde jeg bare vidst, at mit ungdomsliv ikke behøvede at være så svært som jeg har gjort det til, ville de sidste år havde været meget lettere. Jeg ville gerne have vidst, hvordan jeg kunne tænke anderledes  og ikke bekymre mig så meget om det hele. Jeg føler mig nu mere cool og så meget mere afslappet omkring mine krav til mig selv”.

Astrid, 19 år

Forældrerolle udvikling

Lever I med et barn/ung med udfordringer eller overlever I blot ?

Det kan være udmattende og forbundet med mange bekymringer at være forældre til et barn/ung med særlige udfordringer.

Den følelsesmæssige, praktiske og sociale belastning kan udgøre en fare for, at man tilsidesætter sig selv eller som par, i bestræbelserne på at få hverdagen til at glide.

Det kan også være tankemylder omkring hvordan man tilgodeser søskende eller opslidende reaktioner fra hinanden og uenighed omkring barnet, man som forældre udfordres på.  

Man kan nemt komme til at viske sig selv helt ud og lukke af for sine egne ønsker og behov og miste glæden ved livet i forsøget på at overleve.

Via min mangeårige erfaring fra netop dette område kan jeg, via rådgivning og støtte, hjælpe dig/jer til at opnå en hverdag med øget glæde og overskud.

Job Coaching

“Hold da op, hvor er vi kommet langt. Vi har fået så meget mere samklang og kan rent faktisk nu også nyde at være en familie, også i ferien, der var blevet det vilde kaos. Bevares, der er stadig øv dage, men det er ok, det er der i alle familier. Du så os der, hvor vi var allermest sårbare og hjalp os til et sted, vi kun turde drømme om”.
Marie og Jørgen